genomförda tävlingar/Aktiviteter 2023

2023-05-25
Sexton taggade och förväntansfulla boulevänner samlades denna kyliga, blåsiga men soliga försommardag för att delta i en 3-sets singeltävling i par. De tre som bäst bemästrade såväl väder och vind som motståndare, och med tre segrar vardera, var Viola S (+24), Lars C (+15) och Kaj Z (+5). Alla deltagare klarade dessutom med glans den alternativa lottningsproceduren, som syftade till att eliminera ”risken” att i de olika matcherna behöva möta samma motspelare och att få samma medspelare.
Tävlingsledare: Ann och Lennart Rössel


2023-05-11
I härligt soliga Mölle ställde 12 par upp i årets första mixedtävling i tre set.
De enda som lyckades att vinna alla sina tre matcher var Lillemor  och Ingmar som därmed kammade hem första pris. På andra plats kom Birgitta och Tor-Leif. Trean och fyran vann båda två matcher,
dessutom hade de samma poängskillnad. De fick spela en extra omgång för att sära dem åt. Ylva och Janne drog längsta strået och lade beslag på tredje plats. Fyra blev Viola och Horst-Eckart.
Tävlingslening sköttes med bravur av Lars och Björn.


2023-04-27
Även om det nästa var storm ställde 20 tävlande upp i dagens tävling, det soligt  vädert bidrog säkert.
Vann gjorde Lars, och därefter Lennart och Jean.
Tävlingsledare: Susanne och Jan.


2023-04-06
Vid skärtorsdagens traditionella Påsktävling deltog 8 par. Vårsolen lyste över oss och hade torkat upp banorna så att de var bra att spela på. I pausen festade vi på påskbakelser.
Dagens vinnare var Maud Lindstedt Gramer och Jörn Heiberg. Viola Sundvisson Strid och Arne Rössel blev tvåa och på tredje plats kom Lars Cronberg och Vib Sakaria.
Tävlingsledare: Viola och Gunilla.2023-03-23
Årets första singeltävling i par. Efter flera dagars regn visade solen sig precis lagom till årets första tävling.
Åtta stycken hungriga boulapelare ställde upp efter en lång vinter.
Segrare blev Lars Cronberg ,tätt följd av Tor- Leif och Horst- Eckart blev trea.
Tävlingsledare Lars Cronberg