genomförda tävlingar/Aktiviteter 2023

Partävling 2023-09-28
Årets sista partävling spelades i fint septemberväder.Tio par ställde upp och spelade många jämna och spännande matcher.
Vann gjorde Jan-Olof och Janne R. På andra plats kom Ann och Lennart. Trea blev Birgitta H. och Lars.
Tävlingsledare Lars.


2023-09-14
Höstens partävling genomfördes under blå himmel och strålande septembersol.  20 glada  damer och herrar och spelade par om par i beslutsam tävlingsanda och glatt humör och picnic vid stationshuset inför sista och avgörande matchen.
Med tre segrar kom Arne och Sven Erik på en hedervärd första plats. Ylva och Janne  Ann och Lennart delade på andraplatsen. En härlig bouledag där alla bidrog till den glada stämningen.
Tävlingsledare Lena och Margareta


2023-08-31
Singeltävling i par. 16 ivriga spelare ställde upp. Det blev 3 raska set direkt efter varann för att undvika regnet som hotfullt cirklade runt Mölle. Vi hann, regnet kom en stund efter avslutad tävling. 
Vann gjorde Ylva följd av Horst-Eckar, Janne och Gert efter omspel med Mårten.
Tävlingsledning: Stina och Jan-Erik.

 


2023-08-24. Gentlemens´Boule
Så var det äntligen dags för den tidigare uppskjutna tävlingen att gå av stapeln. Nu i underbart bouleväder med sol och lagom varmt. 14 spelare stod på startlinjen och möttes i tre matcher.
Bäste gentleman för dagen blev Sven-Erik tätt följd av Lars och därefter Leif på bronsplats. Jan-Erik och Kronblom gjorde sällskap hem.
Tävlingsledare Arne.


2023-08-18. Sommartävling och sommarfest.
37 spelare kom till start och de blev indelade i en herrgrupp och en damgrupp. Tre matcher spelades där det sista blev lite annorlunda, då lillen ersattes av en pingisboll eller en golfboll i plast. I damklassen var det två stycken som tog hem samtliga matcher. 1:a Kerstin A och 2:a Jean.
I herrklassen fanns det bara en som vann alla sina tre matcher och det var Horst-Eckart och tog därmed hem segern. På andra plats kom Tor-Leif.
Total segrare blev Kerstin A som lade beslag på vandringspriset.
Tävlingsledare Lars C.

Festfixarna
Britt och Christina. 2023-08-10
KM singel damer. Till dagens drabbning kom det elva beslutsamma flickor för att ta hem pokalen och bli årets bouledrottning. Tre fler än året innan.
Fyra spelare gick vidare efter grundspelet. Ylva,Vanda,Lena och Maud. En spännande final blev det mellan Ylva och Vanda,där Ylva till slut vann med 13-11. Tredje pris delades mellan Lena och Maud.
Tävlingsledare Lars Cronberg.


2023-07-20
Ladie's Boule, 20 damer deltog. Det bjöds på rosa bubbel och jordgubbar. Härligt väder, många spännande matcher och mycket skratt.
Vinnare: Vanda och Viola tvåor Lillemor och Ann.
Tävlingsledare Christina och Birgitta.


2023-07-06
I strålande mulet väder utan regn kunde  årets KM i singel för herrar genomföras. 16 stycken kom till start.Först kvalspel där åtta stycken gick vidare till kvartsfinal. Därefter semifinal mellan Tony och Arne 13-7 samt Lars och Sven-Erik 13-5.
En spännande final mellan Lars och Tony slutade med att Lars vann med 13-10.
Tävlingsledare Lars.

Gert, fotografen, saknas på bilden.


2023-06-22
I strålande solsken, som vi blivit bortskämda med denna sommar, spelades dagen före midsommarafton klubbens mixed-tävling. Vann gjorde Tony och Vanda, följda av Jean och Vib. Tredje platsen knep Ann och Lennart med Ylva och Jan som fjärde par.
Tävlingsledare var Maud och Jean.


2023-06-08
Åtta lag samlades till årets KM i dubbel i strålande sommarväder.
En spännande och jämn final blev det mellan Ann/Lennart och Ylva/Sven-Erik, där Ann/Lennart vann med 13-11.
Jean/Lars slog Vanda/Tony i en match om 3:e pris
Tävlingsledare Jean och Lars


2023-05-25
Sexton taggade och förväntansfulla boulevänner samlades denna kyliga, blåsiga men soliga försommardag för att delta i en 3-sets singeltävling i par. De tre som bäst bemästrade såväl väder och vind som motståndare, och med tre segrar vardera, var Viola S (+24), Lars C (+15) och Kaj Z (+5). Alla deltagare klarade dessutom med glans den alternativa lottningsproceduren, som syftade till att eliminera ”risken” att i de olika matcherna behöva möta samma motspelare och att få samma medspelare.
Tävlingsledare: Ann och Lennart Rössel


2023-05-11
I härligt soliga Mölle ställde 12 par upp i årets första mixedtävling i tre set.
De enda som lyckades att vinna alla sina tre matcher var Lillemor  och Ingmar som därmed kammade hem första pris. På andra plats kom Birgitta och Tor-Leif. Trean och fyran vann båda två matcher,
dessutom hade de samma poängskillnad. De fick spela en extra omgång för att sära dem åt. Ylva och Janne drog längsta strået och lade beslag på tredje plats. Fyra blev Viola och Horst-Eckart.
Tävlingslening sköttes med bravur av Lars och Björn.


2023-04-27
Även om det nästa var storm ställde 20 tävlande upp i dagens tävling, det soligt  vädert bidrog säkert.
Vann gjorde Lars, och därefter Lennart och Jean.
Tävlingsledare: Susanne och Jan.


2023-04-06
Vid skärtorsdagens traditionella Påsktävling deltog 8 par. Vårsolen lyste över oss och hade torkat upp banorna så att de var bra att spela på. I pausen festade vi på påskbakelser.
Dagens vinnare var Maud Lindstedt Gramer och Jörn Heiberg. Viola Sundvisson Strid och Arne Rössel blev tvåa och på tredje plats kom Lars Cronberg och Vib Sakaria.
Tävlingsledare: Viola och Gunilla.2023-03-23
Årets första singeltävling i par. Efter flera dagars regn visade solen sig precis lagom till årets första tävling.
Åtta stycken hungriga boulapelare ställde upp efter en lång vinter.
Segrare blev Lars Cronberg ,tätt följd av Tor- Leif och Horst- Eckart blev trea.
Tävlingsledare Lars Cronberg