genomförda tävlingar 2020

Klubbmästerskap i Dubbel 2-3 juli
Tävlingen lockade 14 lag att anmäla sig. Coronaregeln med spel på varannan bana gjorde att tävlingen inte kunde genomföras på en speldag utan kvalspel pågick i två dagar där de fem bästa lagen från grupperna gick vidare till finalspelet. Där möttes alla mot alla och flera matcher var oehört spännande och spelet fördes generellt på en mycket hög nivå. Segrare och för första gången klubbmästare i dubbel blev Ann och Lennart. På andra plats kom Sven-Erik och Horst-Eckart och trea blev Lena och Jörn. Därefter följde Vib och Lars samt Gunilla och Ronny. Lars förärade Klubben  en pokal vilken kommer att blli vandringspris för KM Dubbel.


 

Singeltävling i par 25 juni

Tryckande hetta men glada miner när tävlingen gick av stapeln med spel på varannan bana.
Efter en olidligt spännande resultatsammanräkning meddelades att det inte gick att skilja de fyra bästa åt, utan alla utropades som segrare, nämligen Maud, Nils, Jörn och Tor-Leif .


 

Singeltävling i par 19 mars
Premiärdags!
SMHI bidrog med bästa tänkbara förutsättningar i form av ett underbart vårväder.
10 spelsugna och orädda hade samlats till det som i folkmun kallades ’Corona Cup’.
Alla höll respektfullt avstånd till varandra, men Lillen var immun och lovligt byte för
närmanden. Tävlingen omfattade två matcher och bäst av alla lyckades Jan-Erik Persson och på delad andraplats kom Maja Stenberg och Ronny Klang. Strax utanför ’pallen’ kom Jan-Olof  Magnusson.