Vädret var fint, så 28 deltagare ställde upp.

Bilder
oOo

Partävling mixed den 27 oktober

Sex par var med och de spelade tre set. Gunilla Bunke och Gunnar Edström vann. Sedan följde Bertil och Karin Svensson samt Jan-Olof och Margareta Magnusson.

Bilder
oOo

KM Trippel den 15 september

Fyra lag ställde upp och alla spelade mot alla. Laget med John Albertsen, Kjell Larsson och Karin Svensson vann.

Bilder
oOo

Partävling den 1 september

Turneringen gick i tre set. Så här beskriver Gunnar Edström dagen:
»Tolv startande par i sol som värmde och inspirerade. Glatt och trevligt, inte minst under fikapausen under bar himmel.«

Segrare blev Nils Blom i par med Gunnar.

Bilder
oOo

KM Singel den 14 juli

Tävlingen den 14 juli var en prövning, inte bara spelmässigt. När de 22 deltagarna började samlas till starten klockan 10 regnade det och väderutsikterna var dystra.

Ändå var det ingen tvekan: Alla ville genomföra tävlingen – och så blev det. Regnet ökade, men grundtävlingen var avklarad när Eva-Lena Svensson bjöd in hela gänget till stationshuset på lunchpizza.

Gunnar Edström, dagens tävlingsledare, summerade resultatet av förmiddagens spel. Jörn Heiberg, Kjell Larsson och Christer Wallentin gick vidare till finalomgången.

I finalspelet mötte alla alla. Jörn vann båda sina matcher och blev därmed årets klubbmästare.

Bilder
oOo

Golf  och boule den 5 juli

Gunnar Edström höll i trådarna, och så här beskriver han tävlingen:
»Vi hade en fantastisk dag med golf och 14 deltagare, och på eftermiddagen fortsatte vi med boule med 28 deltagare. Därefter en härlig samvaro med vin och mat.«

Segrare i golf blev Birthe Sahlsten respektive Kaj Zaar. I boule vann Halvard Dunberg.

Bilder
oOo
Mixed 23 juni

Mixedtävlingen drog 36 deltagare i 18 lag, vilket innebar spel på alla banorna – inte så vanligt!

Segrare blev Anita och Gunnar Olofsson. På andra och tredje plats kom Bobs och Eva-Lena Svensson respektive Gunnar och Inger Edström.

Bilder
oOo

KM Dubbel den 9 och 13 juni

Årets klubbmästerskap i dubbel fick delas upp på två dagar på grund av vädret. Bobs och Eva-Lena Svensson vann.